Naturen er med til at give god energi


Vi alle mærker det efter vi har været ude i naturen, der er intet der føles bedre for kroppen end at få et afbræk og bare nyde den gode natur med enten en gå tur, noget aktivt eller blot afslapning med en picnic i skoven. Efter man har født er der også mange som kommer til at føle naturen på ny, da de helt automatisk kommer ud i naturen på en måde som de måske ikke har været i mange år, da man jo skal ud med barnevognen, man skal ud og give ens barn nogle oplevelser når de bliver lidt ældre, hvor de skal lære at leje på en legeplads, de skal lære at cykle mm.

Motion er noget som mange bruger naturen til at dyrke. Derfor er det også vigtigt man husker at rydde op efter sig selv når man bruger naturen, så den står ligeså ren som da man selv var der.

Løbetur

Der er intet som en god løbetur, du behøver jo ikke løbe hverken 5-10 eller 15 km. Vigtigst er blot at du kommer afsted jævnligt, man er så glad for det når man kommer hjem igen. Når man kommer i god form vil det pludseligt blive noget som kroppen elsker at blive udsat for, da man faktisk ikke føler det er så hårdt før man kommer ud på længere turer som man ikke er vant til. Det kan være en god ide at følge et træningsprogram hvis man ikke er vant til at løbe – det gør også chancen for at man kommer afsted større, ligesom hvis du laver en konkurrence med nogle af dem på dit arbejde eller dine venner.

Skitur

Står man på ski, så er det jo noget man glæder sig til at komme afsted på hvert år. Det er dog ikke noget man kan bruge hver uge på, for størstedelen af danskerne, da der jo ikke er bjerge og sne i Danmark, skal vi tage ferie for at kunne komme afsted og ikke mindst have råd til det.

Men har man styr på alt det, så giver naturen på skiferien den ultimative energi til at komme hjem på arbejde igen. Har man mindre børn med på skiferien behøver man slet ikke vælge top destinationen, da man i mange tilfælde slet ikke vil komme til at udnytte det store område man betaler for. Så har man små børn med på skiferien måske nogle af dem første gang på ski, så tag til Norge eller Sverige med dine børn. Vælg evt et sted hvor der er ski in – ski out, så dine børn hurtigt kan komme ind og få en kop var kakao hvis de fryser, eller hvis de er sultne. Så kan i også hurtigt komme ud på pisten igen.