Træningsguide til resistance bands


Du tror måske, at du er begrænset til blot et par enkle øvelser, når du træner med resistance bands. Du tager fejl! Her er 45 øvelser, du kan udføre på farten, for at vedligeholde din træning også selvom du ikke lige har dit lokale træningscenter i nærheden. Resistance bands er geniale og især dem fra Prolife, fordi det kræver ikke den vildt store videnskab for at anvende dem og det er meget sjældent noget kan gå alvorligt galt.

Forestil dig, det er sent om aftenen, og du er i en by, hvor du ikke kender noget eller nogen. Men du der skal træne! Heldigvis har det hotel, du befinder dig på, et motionscenter – eller i det mindste stod det på hjemmesiden. Men når du kommer ind i det svagt, oplyste tidligere lagerrum, finder du ud af, at der ikke er andet end et par gamle løbebånd og en gammel cykel. Nå, det var så slutningen på det, eller hvad, for det behøver det nemlig ikke at være! Det er netop sådan en situation, hvor resistance bands er geniale og er opfundet til. Så hvorfor medbragte du ikke en? Måske fordi du var overbevist om, at ingen bands er i stand til at give dig en udfordrende, tilfredsstillende styrketræning. Men tro mig, det er de. Du skal bare vide, hvordan du bruger dem.

5-STJERNET TRÆNINGSCENTER

De fleste øvelser du laver med en håndvægt eller vægtstang, kan gøres med et bånd. Vil et båndløft give dig nøjagtigt den samme stimulans som en vægtstang? Selvfølgelig ikke. Men det er ikke nødvendigvis en ulempe. Faktisk vil jeg hævde, at den største fordel ved bånd er den måde, de giver en anden stimulans til dine muskler på, grundet en helt anden bevægelsesmetode. Men det kræver naturligvis også at båndende er af en god kvalitet og kan holde til en god og komplet træning, for der er desværre mange bånd derude der godt kan risikere at knække, hvis man ligger for meget kraft i(har jeg prøvet), og der fungere Prolife bånd skidegodt, fordi de er utrolig holdbare og så kommer de med en træningsguide, som i hvert fald har hjulpet mig. Så prøv dem ad!